Genieten bij IJssalon de Harmonie,

In 2010 zijn wij onze IJssalon gestart omdat wij gek op ijs zijn. Herjan heeft levensmiddelen technologie gestudeerd, zit al jaren in de voeding. Zijn ervaringen komt nu goed van pas. We zullen er alles aandoen om onze klanten tevreden het pand te zien verlaten.

Hoe begon het ? Joop Kroeze pand eigenaar (Vader van Vera), had naar jaren restaureren van het pand, die hij zelfs van sloop had behouden, eindelijk klaar voor verhuur. Vroeger was het een groentezaak. De puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Wij konden ons bedrijf starten in een prachtig pand met een mooi terras erbij. Aan de rand van Oud Borne en begin van het Centrum. Een karakteristiek oud Pand met naam die alles omvat, De Harmonie een toplocatie. Ondertussen een begrip in Borne.

Wij hebben de salon nu meer dan 10 jaar en wij zijn er dan ook nog steeds heel trots op. Wij zorgen voor goede kwaliteit een fijne sfeer en een divers aanbod. U kunt kiezen uit meer dan 24 smaken schepijs, Frozen Yoghurt met verschillende toppings, IJsmacarons, verse softijs met keuze uit verschillende smaken en natuurlijk koffie.

Op locatie hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze IJskar of vitrine.

Hebt u een allergie, laat het ons weten, we hebben een groot aanbod aan glutenvrij ijs, lactosevrij ijs, mocht u een andere allergie hebben ons team helpt u graag verder.

Heeft u vragen laat het ons dan weten, via mail ijssalondeharmonie@gmail.com of via tel 0622271138

(Wij werken strict volgens de RIVM en HACCP voorwaarden.)