Drukwerk

Tiroler Sonntag! Gezelligheid in Borne! Allemaal komen. Natuurlijk kunt u bij ons genieten van ons heerlijke Frozen Yoghurt, vers softijs en italiaans schepijs. Dit gaat een feestje worden.

Lederhosen, grote bierpullen en Dirndljurken bepalen op koopzondag 14 juni de sfeer in hartje Borne. Tijdens de ‘Tiroler Sonntag’ is het voor de bezoekers enkele uren lang alsof ze in een oostenrijks volkfeest of bij de Oktoberfeesten in München zijn beland. Groepen als de Grenzlandsteiers, de Winterswijker en Gaudi Mädls, Drie Zwischachen en Allhof zorgen voor de toepasselijke muzikale ondersteuning.

De horeca draait hippe oostenrijkse feestmuziek voor vooral de jonge generatie en de medewerkers draven voor deze gelegenheid op in Tiroler kledij. Op het Dorsetplein komt het centrale podium. Ook bij slagerij Rensink, voor de Stephanuskerk, op het Rheineplein en aan de Stationsstraat worden podia geplaatst. Er zijn tal van activiteiten in het centrum, waarbij onder meer moet worden gedacht aan een zeskamp in Oostenrijkse stijl, een modeshow met Dirndlkleding, boomstammen zagen, spijkers slaan, bierpullen tillen. Kraampjes met ‘Bratwurst’, afhaalpunten voor bier en wijn en lange feesttafels completeren het geheel.

De ‘Tiroler Sonntag’ op 14 juni duurt van 12.00 tot 17.00 uur, maar daarna is iedereen voor een hapje en een drankje uiteraard nog uren van harte welkom in de plaatselijke horeca-etablissementen.